sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Hullaantunut keväästä

Ihana kevät on taas täällä! Ei malttaisi sisällä olla ollenkaan, kun ulkona tapahtuu nyt kaikenlaista ja siellä on lämmintä ja raikasta. Linnut laulaa, lumet sulaa, nurmikot alkaa vihertää ja kukat kasvaa. 

Eilen käytiin lasten kanssa illalla leikkiskällä ja onkohan kevät menny niihinkin, kun niin sovussa leikkivät yhdessä? Oli siis tosi kivaa! Ja kun sain iltasaduksi laulaa Herra Hakkaraisen soivasta iltalaulukirjasta yhden mun lemppareista "hyvin hiljaa", voisi sanoa että olipa melko täydellinen ilta.  

Onnellisuus voi siis olla pieniä asioita. Niin mieskin minulle eilen totesi, kun sanoin olevani niin onnnellinen uusista pienistä kauhoistani, vaaleanpunaisesta ja -sinisestä. 

Tämän blogin tarkoitus on siis keskittyä hyvään. Arjen pieniin hyviin juttuihin ja mikseipä isompiinkin. Itse olen matkalla: en malttaisi odottaa, että pääsisin asumaan omaan, kauniiseen talooni. Mutta koska tällä hetkellä asumme vuokralla, maksaen edelleen ensimmäistä unelmien taloa, joka olikin vain pettymyksiä ja remontointia, on tähän uuteen unelmien kotiini hyvin pitkä matka. Siksi täytyy osata nauttia matkasta, ottaa hyvä asento, tilanteen mukaan joko kupponen kuumaa tai lasillinen kuohuvaa käteen ja antaa tuulen heilutella hiuksia.  

Tervetuloa mukaan!

Tarvisin ehdottomasti vähän pitemmän putken kameraani, kuinka paljon helpompaa kuvaaminen silloin olisikaan!


-Tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti