tiistai 26. kesäkuuta 2018

Puoli vuotta jouluun

Keskikesän juhlat on juhlittu. Lähdimme toiselle puolen Suomea miehen sukulaisiin. Automatka kesti noin 7 tuntia / suunta. Jonku verran on jo harjoitusta takana, niin lasten kanssa matkustaminen sujuu mukavasti.

Pari vinkkiä mitä nyt tulee mieleen

  • ota lapsille tekemistä mukaan: kirjoja, tarrakirjoja, värikynät, vihko/värityskirja, joku pelikonsoli tms., ja varaa omaan puhelimeen akku täyteen. Varsinkin kun omalla autolla menee, on helppo ottaa tavaraa paljon mukaan. Pieni kaksivuotias ei jaksa kovin pitkää aikaa yhden tekemisen parissa, mutta sitten on helppo vaihtaa. Toki välillä vain istuttiin ja katsella maisemia. Tytär huuteli monta kertaa "palikoita!" ja meni hetki tajutessa, että hän tarkoitti heinäpaaleja.
    Itse on suosi telkkarin katsomista / pelikonsoleilla pelailemista paljoakaan, mutta kun on pitkä ajomatka niin ei ole niin merkitystä mitä sitä tekee, kunhan matka sujuu leppoisasti...
  • naposteltavaa matkaan. Poika kyseli eväitä jo vartin päästä, kun olimme päässeet matkaan. Sinniteltiin vajaa tunti ja sitten aukaistiin pähkinäpussi. Vettä pitää myös olla, mutta sitä ei kannata tietenkään liikaa juoda, ettei tarvi pysähdellä niin usein.
  • Peitto ja tyyny jos joku haluaisi vaikka levähtää ja parasta olisi jos nykäsis uni!
Juhannussää ei tänä vuonna ollut parhaimmasta päästä, mutta koska me lähdimme jo tiistaina matkaan, saimme nauttia myös auringosta. Sunnuntaiaamuna kun oli kotiinlähdönaika paistoi aurinko sitten jo täydeltä taivaalta. 


Neljäs vesistö jossa uin tänäkesänä. Enää 6 valloitettavana!

Nämä oli tarpeen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti