torstai 12. heinäkuuta 2018

Raparperi-vaniljahillo

Miksi oon aina ajatellu, että hillon keittämiseen menee koko ilta ja en kyllä kehtaa ees yrittää?
Hain raparperia, pilkoin ne, laitoin kattilaan, löysin kaapista vanhan vaniljatangon. Nakkasin senkin mukaan ja hillosokeria. 10 minuutin päästä mulla oli hilloa. So simple!

Raparperi-vaniljahillo

500 g raparperia
2 rkl vettä
1 vaniljatanko
250 g hillosokeria

Pilko raparperit ja laita ne veden kanssa kattilaan. Lisää joukkoon halkaistu vaniljatanko ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita joukkoon hillosokeri, keritä 10 minuuttia. Poista vaniljatanko ja kaada hillo lasipurkkiin.

Hillosta ois pitänyt kuoria vaahto pois pinnalta, mutta enpä muistanu sellaista välivaihetta tehdä itse...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti